miércoles, 26 de noviembre de 2008

LLEGIR EN FAMÍLIA: La maleta viatgera


Aquest curs, un dels eixos transversals de la nostra escola és “LA LECTURA”. Per això, a més de moltes altres activitats, des de la biblioteca us fem una nova proposta:

“Llegir en família”

Com ja sabeu, eduquem als nostres fills i filles més amb les actituds que amb les paraules, moltes de les coses que aprenen és per imitació. Sense ni tan sols proposar-s’ho, els pares que llegeixen, i sobretot els que llegeixen davant dels seus fills, fomentaran l’hàbit en el nen, perquè des de ben petit gaudeixi, tant com ho fan ells, de l’immesurable plaer de la lectura. Per això proposem als pares i mares aquest repte: Llegir amb i per als fills i filles, potser “redescobriran” el plaer de la lectura i el món dels contes.

En la
maleta hi hem posat lectures per a tots: dos llibres que ha escollit el nen o nena ( un d’imaginació i un de coneixements), un recull d’articles interessants de diversos temes, un llibre per a pares, una revista infantil, la llista del material i una llibreta.

La llibreta es per escriure recomanacions, impressions, comentaris, suggeriments... relacionats amb la lectura i la maleta. S’accepta tot: si ha agradat la idea, si ho han trobat interessant, quin ús n’hen fet, què recomanaríen als altres pares i mares,... s'hi val tot.


La veritat es que dona gust llegir tot el que hi ha escrit en la llibreta. Valorem molt positivament l'experiència!

No hay comentarios: