martes, 2 de junio de 2009

Recull de comentaris de la maleta viatgera


Ja estem acabant el curs, és moment de fer balanç. Valorem molt positivament l'activitat de Pla de Lectura "La maleta viatgera", i, pels comentaris que han escrit a la llibreta, les famílies també ho fan. La veritat es que dona gust llegir tot el que hi ha escrit. Aquí en teniu un recull:

“La Maleta Vatgera, a part de presentar-se com un suport als pares per crear o consolidar hàbits de lectura, ens aporta coneixements generals d’educació que presenten diferents alternatives als postres punts de vista o ens reafirmen els que ja tenim”
“La carpeta con diferentes artículos, la he encontrado muy interesante, ligera i fácil de leer, me ha aclrado alguna duda que tenia”
“Llegir sobre temes relacionats amb l’educació dels fills sempre va bé”
“Iniciatives com aquesta ens semblen molt importants i encertades per compartir amb l’escola l’educació, l’aprenentatge de coneixements i els valors dels nostres fills”
“Jo em quedo amb la cara del meu fill sortint de l’escola amb la maleta viatgera”
“només hi veiem bé amb el cor, tot el que és esencial és invisinble als ulls”
“Menys material seria més ben assolit per nosaltres i millor aprofitat. Ens ha quedat un regust agredolç de no haver pogut abraçar tota la informació disponible”
“Per nosaltres ha sigue una experiencia perquè som d’un altre país i hem aprés coses noves i paraules que no sabíem”
“En els continguts de la carpeta viatgera hem trobat autétiques perles, cada línea, cada paraula, cada plana o cada article ha merescut la nostra reflexió i ens ha permés, com a parella, compàrtir-les, comentar-les i gaudir-les, junts i per separat”
“A partir de compartir una lectura o de les preguntes que se’n desprenen, hem descobert ( i ens hem sorprés) els interesaos que demostresn els postres fills. Soviet en allò que menys t’esperes”

No hay comentarios: